Fenerbahče bez Sekulića protiv Baskijaca hvata posljednji voz

Tim Željka Obradovića večeras u azijskom dijelu Istanbula dočekuje Laboral Kuću i mora da pobijedi da bi ostao u igri za četvrtfinale Evrolige
1 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: REUTERS
Željko Obradović, Foto: REUTERS
Ažurirano: 13.02.2014. 13:12h

Galatasaraj više nema prava na grešku - tim Željka Obradovića večeras u azijskom dijelu Istanbula dočekuje Laboral Kuću i mora da pobijedi da bi ostao u igri za četvrtfinale Evrolige.

„Žuto-crni” imaju ogromne probleme, jer se Luki Žoriću i Gašperu Vidmaru, te odavno odsutnim Oguzu Savašu i Ilkanu Karamanu, na listi povrijeđenih igrača pridružio i veoma talentovani Kenan Sipahi. Uzgred, ni Blagota Sekulić nema pravo nastupa u elitnom takmičenju do 8. kola...

"Ovo je veoma važna utakmica za nas i svjesni smo da ne možemo da razmišljamo o bilo čemu drugom sem o pobjedi. Posljednji smo u grupi i moramo da se fokusiramo na ovaj meč", istakao je Obradović.

Drugi tim iz Istanbula čeka pakleno težak zadatak - Anadolu Efes gostuje Olimpijakosu u Pireju, a Real će nakon veoma uzbudljivog finala Kupa kralja protiv Barselone pokušati da upiše pobjedu i na gostovanju Lokomotivi Kubanj.

Danas

Grupa E

Olimpijakos - Anadolu Efes (19)

Fenerbahče - Laboral Kuća (20.45)

Unikaha - Panatinaikos (20.45)

Grupa F

Lokomotiva Kubanj - Real Madrid (17)

Žalgiris - Partizan (18.45)

Makabi - Bajern (20.05)

Sjutra

Grupa E

Barselona - Emporio Armani (20.45)

Grupa F

Galatasaraj - CSKA (19.30)

Bonus video: