Bez Pekovića na Ol staru

Treneri NBA timova odredili su rezerve za Ol star meč, a na spisku pozvanih nema crnogorskog košarkaša Nikole Pekovića
3 komentar(a)
Nikola Peković, Foto: Tracking.si.com
Nikola Peković, Foto: Tracking.si.com
Ažurirano: 31.01.2014. 11:26h

Nakon što su fanovi odredili startne petorke, treneri NBA timova izabrali su za 63. Ol-star meč, koji je na programu od 14. do 16. februara u Nju Orleansu.

Na spisku pozvanih nema crnogorskog košarkaša Nikole Pekovića.

Rezerve Zapada predvode Dirk Novicki, Toni Parker i Kris Pol na Zapadu, a igraće još i LaMarkus Oldridž, Dvajt Hauard, Džejms Harden i Demijen Lilard.

Zvijezde rezervi Istoka su Kris Boš i Roj Hibert, a na klupi Istoka sjedjeće još Demar Derozan, Džo Džonson, Pol Milsap, Džon Vol i Žoakim Noa.

Novicki će 12. put nastupiti na Ol-staru, a s obzirom da neće biti Kobija Brajanta, Njemac će biti najiskusniji učesnik.

Nije poznato ko će igrati umjesto povrijeđenog Kobija Brajanta, a njegovu zamjenu u startnoj petorci Zapada odrediće Adam Silve, koji je izabran za novog vršioca dužnosti komesara lige.

Trener Istoka biće Fren Vogel iz Indijane, a Zapad će sa klupe voditi Skot Bruks iz Oklahoma Sitija.

Podsjećanja radi, u startnoj petorci Istoka igraće Lebron Džejms (10. nastup), Karmelo Entoni (7.), Pol Džordž (2.), Kajri Irving (2.) i Dvejn Vejd (10.), dok selekciju Zapada čine Kobi Brajant (16.), Kevin Djurent (5.), Stefon Kari (1.), Kevin Lav (3.) i Blejk Grifin (4.).

Bonus video: