Heningen: Želimo da zadržimo Vučevića

Startni centar "magičnih" ove sezone igra u odličnoj formi, ima prosjek od 13 poena i 11 skokova, a trenutno je van stroja zbog potresa mozga
0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.01.2014. 17:33h

Uprava Orlanda planira da ponudi višegodišnji ugovor Nikoli Vučeviću, koji na kraju sezone postaje ograničeno slobodan agent.

Reprezentativac Crne Gore ove sezone igra u odličnoj formi, ima prosjek od 13 poena i 11 skokova, a trenutno je van stroja zbog potresa mozga.

Vučević je zadovoljan minutažom koju imao, kao i mladom ekipom za koju smatra da može da napreduje iz sezone u sezoni i spreman je da produži saradnju.

"Volio bi da ostanem još dugo u Orlandu. Sviđa mi se pravac u kome ide klub, saigrači i ja napredujemo iz meča u meč. Mislim da nas dosta dobrih stvari čeka u budućnosti i zato želim da ostane ovdje“, rekao je Vučević za lokalne medije.

Rob Heningen, generalni menadžer "magičnih", poručio je da on i njegovi saradnici planiraju da ponude novi ugovor startnom centru.

"Nama se izuzetno dopada ono što je Vučević u dosadašnjem toku svoje karijere pokazao igrajući za naš klub. Voljeli bismo da nastavimo saradnju sa njim i nadamo se da će do toga doći. Za nas je veoma važno da zadržimo Vučevića, on je igrač pred kojim je velika karijera“, jasan je Heningen.

Bonus video: