Vujošević ne putuje u Tel Aviv: Dajem bubrezima šansu

"Nije se bolest vratila, ali dok se situacija ne stabilizuje moram da budem oprezan kako bih dao bubrezima šansu da prežive"
4 komentar(a)
Dušan Vujošević, Foto: BETAPHOTO
Dušan Vujošević, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 21.01.2014. 14:11h

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zbog terapije neće putovati sa ekipom u Tel Aviv na meč sa Makabijem u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige.

"Putovanje u Tel Aviv je teško. Ja sam i dalje pod terapijom i neću putovati u Izrael. Nije se bolest vratila, ali dok se situacija ne stabilizuje moram da budem oprezan kako bih dao bubrezima šansu da prežive. Ekipa ide kompletna, pomoćni trener Gašić je u stanju da vodi utakmice", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

On je naveo da je Makabi apsolutni favorit u meču u četvrtak u Tel Avivu.

"Ekipa ide potpuno rasterećena, nema imperativ jer je već napravila uspjeh. Jedino što igrači moraju je da odigraju dobro, daju maksimum i budu nesebični u napadu. Makabi ima jači tim, igra na domaćem terenu, a naša mlada ekipa napravila bi čudo ako bi pobijedila. Nije realno da se to dogodi, ali ne idemo tamo da bi izgubili, već da se borimo i pružimo maksimum. Ako se to dogodi, mi smo pobijedili", naveo je Vujošević.

Bonus video: