Teodo gostuje Galil Gilboi

Na kolikom će iskušenju biti Tivćani, dovoljno pokazuje podatak da su Izraelci u prvom odmjeravanju snaga u "Župi" bili više nego ubjedljivi (96:75)
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2014. 11:38h

Poslije nešto više od mjesec pauze, košarkaši Teoda nastavljaju obaveze u Balkanskoj ligi.

Pred njima je težak zadatak, gostuju prošlogodišnjem šampionu ekipi Galil Gilboe.

Na kolikom će iskušenju biti Tivćani, dovoljno pokazuje podatak da su Izraelci u prvom odmjeravanju snaga u "Župi" bili više nego ubjedljivi (96:75).

Igrači Teoda će pokušati, prosto rečeno, da što skuplje prodaju kožu u dvorani "Gan Ner".

"Izraelci su apsolutni favoriti, u Tivtu su pobijedili sa 20 poena razlike, ali nikako se nećemo predati unaprijed. Biće teško, svjesni smo toga, ali pokušaćemo da svaki košarkaš da svoj maksimum pa ćemo vidjeti što će biti, ako nam se ukaže šansa da iznenadimo protivnika, zašto da ne. Jači smo nego u prvoj utakmici kada su nas pobijedili u Tivtu, jer se u tim vratio Miljan Bocka i to je veliko osvježenje za nas, i prava je šteta što jedan period nije bio sa nama. Očekujem veliku borbu protiv velikog protivnika", rekao je Miodrag Kadija, trener Teoda.

Izraelci u dosadašnjem toku takmičenja imaju učinak od pet pobjeda i dva poraza, dok su Tivćani upisali trijumf i sedam neuspjeha.

Utakmica se igra od 18 sati, a pravdu će dijeliti Iskren Manolov (Bugarska), Aleksandar Pavlov (Makedonija) i Amit Balak (Izrael).

Bonus video: