Čović: Od Šilba se očekuje mnogo više

"Ono što trener bude insistirao, tako ćemo da uradimo, a bićemo korektni prema Šilbu", objasnio Čović
0 komentar(a)
Blejk Šilb, Foto: Aba liga
Blejk Šilb, Foto: Aba liga
Ažurirano: 12.01.2014. 15:44h

Blejk Šilb je ljeto kao veliko pojačanje stigao u Crvenu zvezdu, ali u posljednje vrijeme nema veliku minutažu.

Trener Dejan Radonjić je nezadovoljan igrama Amerikanca, koji je najplaćeniji igrač u timu, pa je protiv Radničkog proveo na terenu svega četiri minuta.

Onim što pruža Šilb, nije zadovoljan ni Nebojša Čović, prvi čovjek „crveno-bijelih“.

"Zvezda nikada nije bila, bar dok se ja bavim tim poslom, krava muzara. Svaki dinar koji dobiju moraju da zarade. U ovom trenutku to nije to, iako nije sporno da je Šilb odličan igrač, skautovan. Predstoje nam razgovori sa njim i njegovim menadžerom. Kao igrač u vrhu liste najplaćenijih u klubu od Šilba se očekuje mnogo više, ali on to, za sada, ne ispunjava“, objasnio je Čović.

Šilb je doveden da pravi prednost na terenu, ali to za sada nije slučaj.

"On je, jednostavno, igrač od kojeg se najviše očekuje i koji ne daje toliko. Moje je da poslušam stav trenera, jer smo prvi i imamo dobar rezultat. Ono što trener bude insistirao, tako ćemo da uradimo, a bićemo korektni prema Šilbu. Neće imati problema da se zadrži u klubu, ali pod hitno mora da promijeni odnos prema igri i obavezama. Neka grebe, neka kida. Dobio je priliku, ušao je sinoć, šta je uradio? Više sam ja uradio sinoć iz publike nego on na terenu, a ja od toga nemam ništa. Polako, riješićemo i to“, zaključio je Čović.

Bonus video: