Jovović: Najvažnija pobjeda do sada

"Bili smo koncentrisani u većem dijelu meča, kontrolisali smo dešavanja na terenu. Međutim, opet su nam se ponovilo greške", istakao Bojan Subotić
1 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 28.12.2013. 23:40h

Igor Jovović je nakon meča sa Krkom bio zadovoljan. Njegov tim je upisao devetu pobjedu u sezoni, a trijumf dobija na značaju ako se zna da pored već odsutnog Aleksandra Ćapina nije igrao ni prvi centar Deži Akindele.

"Čestitam igračima na važnoj pobjedi, najvažnijoj u dosadašnjem dijelu sezone, jer smo igrali bez Ćapina i Akindelea, a to bi bio veliki hendikep i za ekipe sa većim rosterom od nas. Kontrolisali smo igru do posljednje četvrtine, kada smo na 10-tak razlike dozvolili rivalu dosta ofanzivnih skokova, što ih je vratilo u igru. Ipak, najvažnije je da smo dobili, sada ćemo da se odmorimo malo, a potom da se okrenemo meču sa Zadrom, koji će biti težak”, istakao je strateg Budućnost Volija.

Bojan Subotić je odigrao jednu od najboljih utakmica od kada je stigao u Podgoricu.

"Znali smo da će biti teško, pogotovo bez Ćapina i Akindelea. Bili smo koncentrisani u većem dijelu meča, kontrolisali smo dešavanja na terenu. Međutim, opet su nam se ponovilo greške, imali smo oscilacija i to moramo da popravimo u narednim utakmicama. Najvažnije je da smo dobili”, objasnio je Subotić.

Aleksandar Džikić, trener Krke, čestitao je domaćinu na pobjedi.

"Jedna lopta je odlučila pobjednika. Ostale žal što nismo dobili, jer smo se na kraju uspjeli vratiti u igru. Međutim, loše smo šutirali za tri poena, a nedostajalo nam je i čvrstine u samoj završnici. Budućnost je imala neke skokove u napadu u finišu i zbog toga iz “Morače” izlazimo kao poraženi, a ne kao pobjednici”, naglasio je Džikić.

Bonus video: