U nedjelju na Cetinju "Veče košarke"

Gosti večeri biće nekadašnji igrači Lovćena, koji su ostvarili uspješne košarkaške karijere: Đuro Ostojić, Goran Jeretin, Savo Đikanović, Ranko Čarapić i Slobodan Tošić
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2013. 12:53h

Košarkaški klub Lovćen Basket, u saradnji sa poznatom evropskom menadžerskom agencijom "Beobasket" i Košarkaškim klubom Mega Vizura, u nedjelju organizuje na Cetinju "Veče košarke".

Program će početi u Sportskom centru "Lovćen" u 15 časova, revijalnom utakmicom kombinovanih timova juniora Lovćena i Ženskog košarkaškog kluba Lovćen.

U 16 časova Lovćen i učesnik ABA lige Mega Vizura, odigraće prijateljsku utakmicu.

Za sve posjetioce manifestacije, Lovćen je obezbijedio prigodne poklone, a najvještiji šuteri u takmičenju pogađanja trojki, u kojem će učestvovati publika, dobiće posebne nagrade.

Gosti večeri biće nekadašnji igrači Lovćena, koji su u saradnji sa agencijom "Beobasket" ostvarili uspješne košarkaške karijere: Đuro Ostojić, Goran Jeretin, Savo Đikanović, Ranko Čarapić i Slobodan Tošić.

Iz tog kluba kažu da će košarkaški klub Lovćen i u narednom periodu stvarati uslove za kvalitetan rad sa mlađim igračima i pomoći im da napreduju i stasavaju u vrhunske košarkaše, koji će imati mogućnost, da uz pomoć agencije "Beobasket" ostvare rezultate i u evropskoj košarci.

Agencija "Beobasket" je poznata evropska menadžerska agencija, koja zastupa više od 700 košarkaša, među kojima i mnoge velike zvijezde svjetske košarke, poput Spanulisa, Pekovića, Teletovića i drugih.

Bonus video: