Teodo domaćin Kumanovu

Tivćani su u lošoj rezultatskoj seriji, vezali su pet poraza, i imaju težak zadatak da protiv Makedonaca konačno stignu do slavlja
1 komentar(a)
Ažurirano: 04.12.2013. 12:40h

Bez jednog od ključnih igrača Nikole Vučurovića i sa rovitim Nikolom Koraćem, košarkaši Teoda će večeras ugostiti Kumanovo.

Tivćani su u lošoj rezultatskoj seriji, vezali su pet poraza, i imaju težak zadatak da protiv Makedonaca konačno stignu do slavlja. Kumanovo u dosadašnjem dijelu sezone ima samo jedan izgubljeni meč i favorit je pred duel u dvorani "Župa".

"Oni su favoriti, jer ćemo biti oslabljeni neigranjem Vučurovića, koji već 15 dana vuče povredu i neće igrati, a i Korać ima problema. I da smo kompletni, imali bi problema da dođemo do trijumfa. To ne znači da ćemo se predati, ali biće teško da dođemo do pobjede", ističe Miodrag Kadija, strateg Tivćana.

Stručni štab Teoda je do tančina prostudirao igru Kumanova.

"Odlično su pokriveni na svim pozicijama. Pod koševima su najbolji strijelac tima Ivan Mišković, sa prosjekom od 19,7 poena, i Marino Šarlija. Na spoljnim pozicijama imaju tri dobra igrača, Amerikanca Roja Parana, koji igra na poziciji pleja, potom Vukašina Mandića, nekadašnjeg član FMP-a i Crvene zvezde, i Darka Radulovića, bivšeg reprezentativca Makedonije. Objektivno, imaju kvalitetan sastav", jasan je Kadija.

Duel u dvorani "Župa" igra se od 18 sati, a pravdu će dijeliti Ademir Zurapović, Damir Kunošić (BiH) i Tomislav Hordov (Hrvatska).

Bonus video: