Mitrović nije teže povrijeđen

On je iščašio čašicu koljena, stavljena je longeta i predstoji mu mirovanje od tri nedelje, a nakon toga rehabilitacija
0 komentar(a)
Luka Mitrović, Foto: ABA liga
Luka Mitrović, Foto: ABA liga
Ažurirano: 01.12.2013. 15:29h

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović nije ozbiljnije povrijeđen, iščašio je koljeno i neće biti podvrgnut operaciji, saopštio je danas beogradski klub.

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, Mitrović je obavio detaljne ljekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo.

On je iščašio čašicu koljena, stavljena je longeta i predstoji mu mirovanje od tri nedjelje, a nakon toga rehabilitacija.

Mitrović se povrijedio tokom prvog poluvremena sinoćnje utakmice protiv Krke u Novom Mestu.

"Dobro se osjećam i nemam bolove. U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koljeno o koljeno. Ali, kada sam odgledao snimak, ne djeluje da se to dogodilo".

"Izgleda da sam nezgodno doskočio. Prvi put sam doživio tako nešto i možda me i nije toliko boljelo koliko sam se uplašio tog prizora. Nisam znao kako da reagujem", rekao je Mitrović.

On je zahvalio ljekarima iz Novog Mesta i svima koji su omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bude prebačen do Beograda.

"Moram da naglasim da u bolnici u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije kako su izvještavali pojedini mediji, već mi je koljeno pod anestezijom vraćeno na mjesto. Veliko ohrabrenje za mene je što se crne misli i slutnje nisu obistinile".

"Biće mi ubrizgana plazma koje će dodatno pomoći u oporavku, a za mene je najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cijenu vraćati na teren, već ću sačekati da se u potpunosti oporavim", rekao je Mitrović.

Bonus video: