Brajant: Jedva čekam da se vratim na teren

"Bilo mi je vrlo lako da prihvatim ponudu. Nije bilo pregovora, a to će vjerovatno biti moj posljednji ugovor", rekao je Brajant
0 komentar(a)
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.11.2013. 17:42h

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da jedva čeka da se vrati na teren i da se nije dvoumio oko nastavka saradnje s klubom.

Četvrti najbolji strijelac u istoriji NBA lige produžio je ugovor sa Lejkersima na još dvije godine.

"Došli su sa razrađenim planom i sistemom za koji su mislili da odgovara i meni i klubu. Bilo mi je vrlo lako da prihvatim ponudu. Nije bilo pregovora, a to će vjerovatno biti moj posljednji ugovor", rekao je Brajant.

Mediji su prenijeli da je Brajantov ugovor vrijedan 48,5 miliona dolara, što će ga u naredne dvije godine činiti najplaćenijim košarkašem svijeta. On je odbacio kritike medija o visini ugovora, pošto Lejkersi sada ne mogu da dovedu još neku "zvijezdu" i rekao da je klub mogao da zadrži njega, Pau Gasola i da dovede još jednog igrača.

"Mislim da će sve biti u redu. Ekipa ima mogućnost da napravi nešto posebno", rekao je 35-godišnji košarkaš.

Brajant nije igrao ove sezone, pošto se još oporavlja od operacije Ahilove tetive, obavljene u aprilu. On bi na teren mogao da se vrati 6. decembra, na utakmici protiv Sakramenta.

Brajant je zahvalio klubu što ga je podržao tokom oporavka.

"Za njih bih trčao i kroz zidove. Oni su dokazali da su bili u pravu, a da su ostali pogrešili", rekao je Brajant i dodao da je spreman na promjene u svojoj igri.

"Spreman sam da se prilagodim i da usporim, da pomalo promijenim ritam. Spreman sam na svaku promjenu i želim da poslušam sve što mi moje tijelo bude govorilo", dodao je on.

Bonus video: