Jovović: Pokazali smo karakter

"Iako ne želim da ističem pojedince, ali ako jedan igrač sa težom povredom i koji ima 31. godinu pristane da igra pod injekcija, kao što je Ćapinom, onda je to jasno da je svaki igrač spreman da se podredi ekipi", istakao trener "plavih"
2 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 24.11.2013. 21:29h

Budućnost Voli je ostvarila novu pobjedu na gostovanjima, ovog puta na „vrućem” terenu u Solnoku.

Zbog toga je bilo razumljivo zadovoljstvo Igora Jovović, trenera crnogorskog šampiona.

"Pokazali smo karakter poslije nesrećnog poraza u prethodnom meču, koji nas je mentalno poljuljao. Dobro smo reagovali, čitavu utakmicu smo imali kontrolu dešavanja na terenu i zasluženo smo slavili. Imamo dobru atmosferu u timu, dobru hemiju i to daje rezultat. Iako ne želim da ističem indivindualce, ali ako jedan igrač sa težom povredom i koji ima 31. godinu pristane da igra pod injekcija, kao što je bilo slučaj sa Aleksandrom Ćapinom, onda je to pokazatelj da je svaki igrač spreman da se podredi ekipi. Raduje da su svi igrači dali doprinos ovoj pobjedi, duga je sezona i važan nam je svaki igrač u rotaciji”, rekao je Jovović za "Vijesti".

Nedeljko Ašćerić, strateg Solnoka, čestitao je gostima na pobjedi, a potom je dodao:

"Igrali smo protiv tima koji je iz top četiri ABA lige. Loše smo šutirali za tri poena, što je jedan od razloga poraza. Takođe, u trećoj četvrtini smo dozvolili rivalu da postigne dosta lakih poena. Nastavićemo da radimo, kako bi u narednim mečevima bili bolji”, riječi su Ašćerića.

Bonus video: