Predsjedništvo prihvatilo izvještaj Pavićevića

Pavićević je podnio sveobuhvatan i detaljan izvještaj o rezultatu ostvarenom na EP, na kojem je reprezentacija sa dvije pobjede i tri poraza takmičenje završila u preliminarnoj fazi
3 komentar(a)
Luka Pavićević, Foto: Savo Prelević
Luka Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.11.2013. 14:27h

Predsjedništvo Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG) prihvatilo je danas izvještaj selektora Luke Pavićevića o nastupu muške seniorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu Sloveniji, saopšteno je nakon sjednice.

Pavićević je podnio sveobuhvatan i detaljan izvještaj o rezultatu ostvarenom na EP, na kojem je reprezentacija sa dvije pobjede i tri poraza takmičenje završila u preliminarnoj fazi.

Predsjedništvo je ovlastilo Izvršni odbor (IO) da za narednu sjednicu dostavi predloge za novog selektora kadetske reprezentacije, nakon što je Đorđije Pavićević ranije podnio ostavku.

Dogovoreno je da IO za narednu sjednicu Predsjedništva pripremi izvještaj o radu selektora svih reprezentativnih selekcija u 2013. godini.

Koordinator rada sa mlađim kategorijama u KSCG Vlado Šćepanović iznio je prijedloge za rad sa mlađim kategorijama u narednom periodu.

Najavljeno je da će KSCG donirati KK Paramount dio opreme za košarku u kolicima.

Saopšteno je da je KSCG od FIBA Evrope dobio donaciju od 1.400 lopti i da će biti podijeljene klubovima, a biće iskorišćene za potrebe mlađih reprezentativnih selekcija.

Sjednici je prisustvovalo 11 od 13 članova Predsjedništva, a predsjedavao je predsjednik Milo Đukanović.

Bonus video: