Teodo domaćin Kožuvu

Makedonski tim u svom sastavu ima pet stranaca - četiri igrača iz Srbije i Amerikanca Ostina Li Difolta, koji je stigao iz njemačkog Ludvigzburga.
2 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2013. 13:15h

Nakon dva teška gostovanja (Levski, Sigal) i poraza u samoj završnici, košarkaše Teoda večeras (18 sati) očekuje ispit na domaćem terenu. Rival je Kožuv, sastav koji je lider na tabeli i favorit u ovom duelu. Međutim, Tivćani su, i pored kadrovskih problema, spremni da se nadigravaju, da daju i posljednji atom snage kako bi ostvarili pobjede. Na tom putu biće im potrebna i podrška sa tribina.

"Sigurno da je pred nama težak zadatak. Kožuv je uložio mnogo novca u tim. Sačuvali su sve igrače od prošle sezone, a doveli su dva, tri pojačanja. Vidimo svoju šansu da ostvarimo pobjedu, a nadam se da će Tivćani doći u velikom broju i da će nam pomoći da dođemo do pobjede", napominje trener Teoda Slobodan Savović.

Makedonski tim u svom sastavu ima pet stranaca - četiri igrača iz Srbije i Amerikanca Ostina Li Difolta, koji je stigao iz njemačkog Ludvigzburga.

"Imaju dobar bekovski tandem Igor Mijajlović - Miladin Peković, a pod košem je iskusni Slobodan Božović. Dobro su pokriveni na svim pozicijama, ali ako iskontrolišemo skok, mislim da imamo šansi da slavimo", zaključio je Savović.

Savo Đikanović i Nikola Korać su pod znakom pitanja za ovaj duel, jer imaju preporuku ljekara da ne igraju zbog povreda. I Srđan Subotić je van stroja zbog povrede koljena, ali se očekuje da bude u timu.

Bonus video: