Lebron Džejms: Dolazak u Lejkerse je ispunjenje sna

"Sve je stvar trenutka. Lejkersi su uvijek izazov i nikada nije kasno. Lejkersi su klub sa šampionskim genom, sa košarkaškom kulturom, čast je biti dio ove priče", rekao je Džejms
0 komentar(a)
LeBron Džejms, Foto: Printscreen
LeBron Džejms, Foto: Printscreen
Ažurirano: 30.07.2018. 11:39h

"Dolaskom u Los Anđeles Lejkerse ispunio sam snove".

Tako je Lebron Džejms opisao transfer decenije u prvom javnom obraćanju od kada je postao igrač jedne od kultnih franšiza u NBA lugi.

"Dobiti šansu da igram u klubu sa toliko istorije, imati priliku da sarađujem sa Medžikom Džonsonom, jednim od mojih idola - to je ispunjenje sna. Srećan sam što sam dio Lejkersa, nadam se da ću biti dostojan ovog dresa i da ćemo ponovo gledati šoutajm, kao u Medžikovo vrijeme", kazao je Džejms.

Lejkersi su treći klub u njegovoj karijeri, sa Klivlendom i Majamijem je osvajao šampionski prsten.

"Sve je stvar trenutka. Lejkersi su uvijek izazov i nikada nije kasno. Lejkersi su klub sa šampionskim genom, sa košarkaškom kulturom, čast je biti dio ove priče", rekao je Džejms.

Iako je napustio Ohajo, Lebron neće zaboraviti odakle je njegov put krenuo. U rodnom Akronu uskoro će biti otvorena škola "I Promise", čiju je izgradnju finansirao.

"Blagosloven sam što sam u mogućnosti da pomognem zajednici. Moja uloga kao sportiste je i da dam primjer, da zaštitim mlade ljude od droge, nasilja, oružja... I to ću raditi uvijek, koliko je u mojoj moći", kazao je Džejms.

Bonus video: