Radenović: Parket i lopta bili klizavi, ali to nije alibi

"Parket je bio klizav, lopta takođe, ali to nije alibi, jer su u istim uslovim igrali i oni, kojima čestitam na pobjedi", rekao je košarkaš Crvene zvezde Ivan Radenović
99 pregleda 4 komentar(a)
Aleksandar Ćapin, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Ćapin, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.11.2013. 16:15h

Košarkaš Crvene zvezde Ivan Radenović rekao je danas da je dosta toga odlučilo u porazu od Budućnosti, a kao jedan od glavnih razloga naveo je klizav parket.

"Bilo je dosta segmenata igre koji su odlučili pobednika. Prije svega mislim na naš slabiji defanzivni skok sa kojim smo imali problema naročito u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo imali dosta izgubljenih lopti, napravili smo previše grešaka. Takođe, ni šut nas nije služio, promašili smo dosta otvorenih šuteva", rekao je Radenović za klupski sajt.

Budućnost je u ponedjeljak veče savladala Zvezdu u Podgorici sa 62:60 u šestom kolu Jadranske lige.

"Parket je bio klizav, lopta takođe, ali to nije alibi, jer su u istim uslovim igrali i oni, kojima čestitam na pobjedi. Izgubili smo prije svega našim greškama. Nismo odigrali kvalitetnu završnicu, ni imali strpljenja da izgradimo kvalitetan napad, a pri rezultatu 55:58 greškom u odbrani primili smo trojku i tako ušli u egal utakmicu. Sve to je domaćinu dalo krila u finišu", kazao je Radenović.

Bonus video: