Teodo u Krajovi

"Igramo veoma važan meč, posebno nakon poraza od Ulcinja, jer želimo da se psihološki vratimo. Uz to, Krajova nam je direktan rival za plasman u Top 6", ističe trener Slobodan Savović
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2013. 12:27h

Poslije dva vezana poraza (Galil Gilboa, Ulcinj), košarkaši Teoda imaju priliku za popravni. U okviru 3. kola Balkanske lige večeras (18 sati) gostuju sastavu Krajove i traže put ka možda i ključnim bodovima za plasman među šest najboljih timova.

Tivćani su sinoć odradili trening u dvorani “Polivalenta”, gdje su kovali, svi se nadaju, pobjednički taktiku.

"Igramo veoma važan meč, posebno nakon poraza od Ulcinja, jer želimo da se psihološki vratimo. Uz to, Krajova nam je direktan rival za plasman u Top 6 i daćemo sve od sebe da dođemo do pobjede. Malo smo umorni, jer smo putovali 17 sati, ali u tome ne tražimo alibi. Imamo motiv, imamo svoje adute i vjerujem da ćemo ih iskoristiti", ističe Slobodan Savović, trener Teoda.

Rumunski tim ima šest stranaca, koje prevode dva srpska internacionalca, Rade Džambić i Mirko Kovač (nekadašnji član Crvene zvezde).

Tu su dva Amerikanca Levar Sils i Trevis Bjurou, kao i dva reprezentativca Estonije Sten Sok i Reinar Halik.

"Krajova je kvalitetan tim. Imaju dobrog pleja Džambića, beka šutera i igrača na poziciji centra. Sigurno da su kompletan tim, ali mi ćemo biti jači za Sava Đikanovića. Ako uspijemo da uspostavimo kontrolu u skoku i svedemo učinak Džombića na najmanju moguću mjeru, možemo do važne pobjede", zaključio je Savović.

Bonus video: