MZT: Košarkaši Partizana nisu bili u opasnosti

„Domaći navijač je ušao u verbalni sukob sa igračem Partizana, ali su policija i redarska služba spriječili bilo kakav incident”, piše u saopštenju MZT-a
0 komentar(a)
Neredi, Foto: Www.ekipa.mk
Neredi, Foto: Www.ekipa.mk
Ažurirano: 28.10.2013. 11:43h

Košarkaški klub MZT Skoplje demantovao je da su košarkaši Partizana bili u opasnosti i na ivici linča, poslije nereda koji su izbili po završetku utakmice dva kluba u Jadranskoj ligi u Skoplju.

Mediji su javili da su pojedini navijači makedonske ekipe nakon meča pokušali da dođu do igrača Partizana i obračunaju se s njima, te da su ih gađali stolicama i raznim predmetima.

„Košarkaški klub MZT demantuje vijest koja se pojavila u domaćim medijima, a koju su prenijeli mediji iz Srbije i regiona, da su košarkaši Partizana bili na ivici linča po završetku utakmice”.

„U izolovanom incidentu koji se dogodio 20 minuta po završetku meča, domaći navijač je ušao u verbalni sukob sa igračem Partizana, ali su policija i redarska služba spriječili bilo kakav incident”.

„U toj situaciji, nijedan član košarkaškog kluba Partizan nije udaren, a kamoli linčovan. Uprkos prepunoj sali i prisustvu navijača oba kluba, organizacija utakmice je bila odlična, na čemu smo zahvalni našim navijačima, policiji i redarskoj službi”, navodi se u saopštenju MZT-a.

Bonus video: