Vujošević: Nedostaje nam Bertans

“I kada bi imali mogućnosti da razmišljamo o pojačanjima, bili to vrlo strogi kriterijumi, eventualno bismo doveli jednog igrača. Ovako, o tome ni ne razmišljamo“, objasnio strateg "crno-biejlih"
0 komentar(a)
Davis Bertans, Foto: REUTERS
Davis Bertans, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.10.2013. 14:29h

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević ima velikih problema sa brojem igrača na koje može da računa tokom meča.

U posljednja dva, strateg Beograđana je u igru uvodio osam igrača, ali i pored toga pojačanja neće biti.

“Ne razmišljamo o pojačanjima. Mnogo nam nedostaje Davis Bertans. Tim je mlad, sa perspektivom i rizicima koji nas ne amnestiraju da napravimo što je moguće bolji rezultat“, izjavio je Vujošević, a prenosi Sportski žurnal.

“Radimo kao i svih godina do sada i nadamo se da rezultati neće izostati. Sve i kada bismo htjeli da dovedemo nekoga, nismo u mogućnosti. Nemamo obezbijeđen budžet ni za ovaj tim, računajući dugove koji su nastali prethodnih godina. Situacija nije kritična kao tokom ljeta, ali je napeta i potrebna je pomoć prije svega ljudi koji vole Partizan i publike koja plaćajući kartu pomaže klub“, rekao je trener “crno-bijelih”.

Vujošević bi, da može, doveo samo jednog igrača.

“I kada bi imali mogućnosti da razmišljamo o pojačanjima, bili to vrlo strogi kriterijumi, eventualno bismo doveli jednog igrača. Ovako, o tome ni ne razmišljamo“.

Bonus video: