Teodo dočekuje Balkan

"Što se tiče Balkana, radi se o iskusnoj ekipi, sa tri, četiri odlična spoljna igrača. Prevodi ih bugarski reprezentativac Ivan Lilov, tu su dva Marinova - Stanimir i Martin, kao i dva Amerikanca", ističe Slobodan Savović
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2013. 08:28h

Ovo sezone Crna Gora će u Balkanskoj ligi imati samo jednog predstavnika, a u pitanju je Teodo.

Tivćani će večeras (18 sati) pred svojima navijačima imati premijeri, a rival je Balkan (Bugarska).

Tim iz Botevgrada se dobro pojačao tokom ljeta, stiglo je šest kvalitetnih igrača i sa velikim ambcijama ulazi u novu sezonu.

Međutim, igrači Teoda su puni optimizma i vjeruje u trijumf.

"Svi u klubu sa nestrpljenjem čekamo početak sezone, kako ljudi iz uprave, tako igrači i stručni štab. Nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača, kao što smo imali prošle sezone. Što se tiče Balkana, radi se o iskusnoj ekipi, sa tri, četiri odlična spoljna igrača. Prevodi ih bugarski reprezentativac Ivan Lilov, tu su dva Marinova - Stanimir i Martin, kao i dva Amerikanca. Problem je što svi dobro šutiraju i imaćemo velikih problema da im zaustavimo šut za tri poena. Međutim, vjerujem da ćemo uz jednu agresivnu odbranu doći do povoljnog rezultata", jasan je trener Slobodan Savović.

Tivćani u takmičenje ulaze bez imperativa, ali sa željom da se plasiraju u samu završnicu.

"Nismo u stanju da na startu prijetimo bilo kome, jer sve ekipe imaju veće budžete nego mi. Naše ambicije su da ostvarimo što više pobjeda i sigurno je da će svi morati da se pomuče da bi nas dobili, posebno u Tivtu".

Tokom ljeta teodo je doveo iskusnog Nikolu Vučurovića, tu je i Savo Đikanović, koji će donijeti prijeko potrebno iskustvo.

"Prošle godine smo imali problema sa nedostatkom iskustva i sa malim fondom igrača. Sada smo i to riješili, dobili smo iskustvo i više igrača u rotaciji. Ovo je nova ekipa, biće i nova igra sa mnogo više agresivnosti i puno kontranapada", zaključio je Savović.

Bonus video: