MORNAR NASTAVLJA SA KOMPLETIRANJEM EKIPE

Pavić i Mugoša produžili ugovore

U proteklih sedam godina Pavić je pet proveo u Mornaru (između dva dolaska nastupao je za Balkan Botevgrad, Sutjesku, Zrinjski i Feni Industriju), dok je Mugoša u Baru od 2016. godine, kada je stigao iz Sutjeske
365 pregleda 4 komentar(a)
Marko Mugoša, Foto: Fiba.basketball
Marko Mugoša, Foto: Fiba.basketball
Ažurirano: 24.07.2018. 18:41h

Krilni centar Vukota Pavić (25 godina, 203 centimetra) i bek Marko Mugoša (25 godina, 200 centimetara) produžili su ugovor sa Mornarom, saopšteno je iz barskog kluba.

U proteklih sedam godina Pavić je pet proveo u Mornaru (između dva dolaska nastupao je za Balkan Botevgrad, Sutjesku, Zrinjski i Feni Industriju), dok je Mugoša u Baru od 2016. godine, kada je stigao iz Sutjeske.

Pavić je u protekloj sezoni u ABA ligi prosječno po meču bilježio 5,6 poena i 3,2 skoka, dok je Mugoša imao preosjek od 3,8 poena i jednog skoka po meču.

Prije Pavića i Mugoše, ugovore su produžili i Uroš Luković, Nemanja Vranješ, Radoje Vujošević i Strahinja Mićović.

Nova lica u Mornaru su Hrvat Marin Mornar, te Amerikanci Kadin Karington, Vinston Šepard i Andrea Spajt.

Mornar su napustili Amerikanci Derek Nidam i Brendis Rejli-Ros.

"Glavni menadžer šampiona Crne Gore Đorđije Pavićević najavio je da će još biti pojačanja, s obzirom da njegova ekipa brani šampionsku titulu u Crnoj Gori i plej-of ABA lige iz prošlogodišnje, najbolje sezone u istoriji kluba, a ima i obaveza na međunarodnoj sceni, u prestižnom Evrokupu", navodi u saopštenju Mornara.

Preporučujemo za Vas