Miličić pregovara sa Partizanom?

Nema sumnje da bi Miličić bio veliko pojačanje za mladi tim "crno-bijelih” i pogotovo njegove mlade centre Đorđa Gagića, Nikolu Milutinova, Dejana Muslija i Đoka Šalića
55 pregleda 3 komentar(a)
Darko Miličić, Foto: Rts.rs
Darko Miličić, Foto: Rts.rs
Ažurirano: 20.09.2013. 17:10h

Košarkaška”bomba” stiže iz Španije - Darko Miličić pregovara sa Partizanom, objavio je specijalizovani portal www.planetacb.com, koji važi za ugledan sajt kada su u pitanju košarkaške teme.

Partizan se trenutno nalazi na pripremama u Španiji gdje igra turnir u Malagi, pa je možda i tako procurila ova senzacionalna vijest.

Miličić je, takođe, bio dovođen u vezu sa Real Madridom početkom ljeta, ali je odbio „kraljevski klub”, koji je poslije doveo Janisa Buruzuisa.

Miličić je mjesecima bio povezivan sa prelaskom u Crvenu zvezdu koja ga je žarko željela i čiji je veliki navijač, ali prema saznanjima španskog portala, promijenio je mišljenje.

Poslije odlaska iz NBA lige, Miličić se vratio u Srbiju gdje je individualno trenirao, a ponude iz inostranstva je odbijao kako bi ostao u Srbiji i bio što bliže svoje majke koja ima zdravstvene probleme.

On je čak u više navrata isticao da nikada ne bi igrao za Zvezdinog vječitog rivala, ali izgleda da je omekšao taj stav i po saznanjima Španaca - blizu je konačnog dogovora sa Partizanom.

Nema sumnje da bi Miličić bio veliko pojačanje za mladi tim "crno-bijelih” i pogotovo njegove mlade centre Đorđa Gagića, Nikolu Milutinova, Dejana Muslija i Đoka Šalića.

Bonus video: