Izvinjenje TVCG zbog Mitrovića

TVCG se izvinila zbog uvreda Danila Mitrovića na račun Aleksandra Vučkovića. Ista stvar se desila i prije dvije godine na TV In, kod istog novinara i istog direktora kao sada na TVCG
107 pregleda 41 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2013. 23:28h

Na samo sebi svojstven, prostački način, Danilo Mitrović je iskoristio gostovanje na Javnom servisu da grubo vrijeđa urednika sportske redakcije „Vijesti” Aleksandra Vučkovića.

Direktor svih košarkaških reprezentacija Crne Gore je zloupotrijebio gostovanje u emisiji uživo „Sav taj sport” i uputio uvrede Vučkoviću, koji je u izdanju „Vijesti” od 13. septembra komentarisao nastup reprezentacije na Eurobasketu u Sloveniji.

Ista stvar se desila i prije dvije godine, kada je Mitrović uradio identičnu stvar na TV In, kod istog novinara i istog direktora kao sada na TVCG.

Ovog puta je, ipak, stiglo izvinjenje u Trećem dnevniku.

„Danilo Mitrović, funkcioner KSCG, na neprimjeren način je kvalifikovao kolegu iz drugog medija. Na taj način, Mitrović je grubo prekršio pravila naše medijske kuće i etički kodeks. TVCG se ograđuje od Mitrovićeve izjave i upućuje izvinjenje gledaocima, crnogorskoj javnosti i prije svih kolegi Vučkoviću”, pročitano je u Dnevniku.

Bonus video: