Suad Šehović: Borićemo se do kraja

“Propustili smo dvije sjajne prilike da protiv Letonije i Bosne i Hercegovine riješimo pitanje prolaska u drugu fazu, ali imamo priliku da sve to vratimo”, kaže bek Budućnost Volija
9 komentar(a)
Suad Šehović, Foto: Beta/AP
Suad Šehović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.09.2013. 13:58h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Bek Budućnost Volija Suad Šehović u prva tri kola je bio jedan od najzapaženijih u taboru „crvenih”.

Poslije dva vezana poraza ne napušta ga optimizam, iako će na drugoj strani terena biti Litvanija i Srbija, dvije najjače ekipe u grupi.

“Poslije tri meča u tri dana dobro nam je došla pauza. Moramo da se na najbolji način spremimo za posljednja dva meča u grupi, jer znamo kakav je kvalitet Litvanije i Srbije”.

“Litvanija je zemlja košarke i suvišno je govoriti o njenom kvalitetu. Propustili smo dvije sjajne prilike da protiv Letonije i Bosne i Hercegovine riješimo pitanje prolaska u drugu fazu, ali imamo priliku da sve to vratimo”.

“Moramo da odigramo na visokom nivou tokom svih 40 minuta, jer samo tako možemo do pobjede. Nemamo vremena da tugujemo zbog dva vezana poraza, ukoliko želimo u drugu fazu moramo da igramo i protiv jačih od nas”.

“Borićemo se do posljednjeg trenutka, atmosfera u timu i dalje je na najvišem nivou i nadamo se najboljem”, istakao je stariji Šehović.

Bonus video: