Ivanović: Sve prosuli za 10 minuta

"Gradili smo igru i držali vođstvo tokom većeg dijela meča, ali u posljednjih 10 minuta uspjeli smo sve da prospemo, zbog dosta pogrešnih odluka i grešaka", kazao je Ivanović
17 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2013. 15:23h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Jesenice - Najmlađem u taboru naše selekcije, pleju Nikoli Ivanoviću, poraz od Bosne i Hercegovine teško je pao. Ipak, smogao je snage da analizira duel.

"Pristupili smo utakmici sa dosta energije i motivacije. Gradili smo igru i držali vođstvo tokom većeg dijela meča, ali u posljednjih 10 minuta uspjeli smo sve da prospemo, zbog dosta pogrešnih odluka i grešaka. Sada moramo da se posvetimo meču sa Litvanijom i da pokušamo da osvojimo dva boda protiv jače ekipe, koji bi nas ostavili u trci za drugom rundom takmičenja", rekao je Ivanović.

Prvi trener reprezentacije Stojan Ivković kazao je da je izgedalo da je Crna Gora prelomila utakmicu.

"Tada je zbog umora i nedostatka rotacije došlo do pada u igri i popustili smo kada je najmanje trebalo. Bez obzira na poraz imali su odličan pristup meču i momci su dali svoj maksimu", rekao je Ivković.

On nije želio da komentariše neigranje Dašića, navodeći da je to stvar Saveza.

Gordić: Borićemo se dok postoji šansa

Nemanja Gordić na mečevima protiv Letonije i Srbije nije blistao. Ubacio je po dva poena, ali je u duelu biti ili ne biti za Bosnu i Hercegovinu pokazao klasu.

Kao i u Alitusu prije dvije godine, i sada je sa Mirzom Teletovićem bio čovjek odluke protiv Crne Gore.

“Morali smo da damo sve od sebe u svakom smislu, što nije bio slučaj na prve dvije utakmice. Svi su morali da pruže maksimum, sve loše iz tih duela vratilo nam se kroz ovu pobjedu. Borićemo se sve dok postoji šansa, možemo da se nosimo sa svima, samo je bilo pitanje dana kada ćemo se podići. Treba se sada skoncentrisati na duel sa Makedonijom, imamo dan odmora”, istakao je bivši igrač Budućnosti.

Bonus video: