Dašić zbog nediscipline odstranjen iz reprezentacije!

KSCG je u saopštenju bio veoma štur, pa je samo konstantovano je „Dašić udaljen iz nacionalnog tima zbog narušavanja discipline u reprezentaciji”
58 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2013. 12:57h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Jesenice - Vladimir Dašić neće biti u sastavu za duel sa Bosnom i Hercegovinom, a neće igrati ni protiv Litvanije i Srbije. Luka Pavićević ga je udaljio iz tima zbog nediscipline.

Krilni centar „crvenih“ nije ulazio u igru u drugom dijelu meča protiv Letonije. Očigledno da je na poluvremenu tog susreta napravio ispad preko kojeg selektor nije mogao da pređe. Nakon povratka ekipe u Kranjsku Goru, gdje su smještene sve ekipe iz grupe B tokom takmičenja u Jesenicama, donijeta je odluka da Dašić ne bude više dio tima.

"Takvu odluku je donio stručni štab uz dogovor sa ljudima iz Košarkaškog saveza Crne Gore, a sve će biti objašnjeno u saopštenju, koje će savez objaviti", bilo je sve što je na tu temu rekao Pavićević.

KSCG je u saopštenju bio veoma štur, pa je samo konstantovano je „Dašić udaljen iz nacionalnog tima zbog narušavanja discipline u reprezentaciji”.

Bonus video: