Košarkaši Zvezde počeli pripreme

"Prvi trening zakazan je za sjutra u dvorani u Železniku", navodi se u saopštenju na sajtu kluba
0 komentar(a)
Marko Simonović, Foto: Kkcrvenazvezda.rs
Marko Simonović, Foto: Kkcrvenazvezda.rs
Ažurirano: 05.08.2013. 13:53h

Košarkaši Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu.

"U sjajnoj atmosferi košarkaši i stručni štab crveno-bijelih okupili su se u Basket lendu, a poslije kratkog sastanka koji održao trener Dejan Radonjić, uslijedilo je obavezno medicinsko testiranje. Prvi trening zakazan je za sjutra u dvorani u Železniku", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Na prozivci trenera Dejana Radonjića bili su Boris Savović, Marko Simonović, Branko Lazić, Aleksandar Cvetković, Boban Marjanović, kao i igrači iz juniorskog pogona Nikola Rebić, Dušan Ristić, Marko Tejić, Marko Gudurić, Brano Đukanović i Nikola Čvorović.

Raško Katić i Luka Mitrović, koji se nalaze na pripremama s reprezentacijom Srbije za Evropsko prvenstvo, iskoristili su slobodan dan i prisustvovali okupljanju.

Prema unapred napravljenom planu, američki internacionalci će se ekipi priključiti u drugoj polovini avgusta.

"Dobro sam se odmorio i spremno dočekujem početak priprema. Siguran sam da smo svi veoma motivisani za rad. Nadam se da će nas zaobići povrede i da će pripremni period proteći u najboljem redu", rekao je Marko Simonović, pošto je među prvima odradio test opterećenja na pokretnoj traci.

Crveno-bijeli će prvih nekoliko dana trenirati u dvorani u Železniku, a 10. avgusta putuju na Zlatibor, gde će do 30. avgusta obaviti bazični dio priprema.

Bonus video: