Gečevski: Ne igram na EP

On je dodao da je prisustvuje prvom timu trening poslije povratka iz Slovenije, ali samo da se vidi sa Perom Antićem i čestitam mu na realizovanom transferu u NBA ligu
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2013. 08:07h

Todor Gečevski, krilni centar MZT Skoplja, ostaje pri stavu da je njegova reprezentativna karijera završena i da neće igrati za Makedoniju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Selektor Aleš Pipan i direktor reprezentacije Ilija Merdžanovski ne odustati od namjere da promijene mišljenje sjajan centar, ali je Gečevski rekao je da je to jednostavno nemoguće.

"Ne znam ništa o izjavama Merdžanovskog i Pipana, jer sam se prije samo nekoliko dana vratio sa odmora. Ono što sam imao, rekao sam prošle godine i tokom sezone, kada sam naišao na pitanja o mom povratku u reprezentaciju. Čvrsto stojim iza odluku i neću je promijeniti. Ne bježim od razgovora sa Pipanom i ljudima iz saveza, ali to neće promijeniti moj stav”, rekao je Gečevski za" Novu Makedoniju".

On je dodao da je prisustvuje prvom timu trening poslije povratka iz Slovenije, ali samo da se vidi sa Perom Antićem i čestita mu na realizovanom transferu u NBA ligu.

Bonus video: