Pekoviću 48 miliona od Minesote

Ipak, Peković je ovog ljeta djelimično slobodan agent, a Minesota bi ga zadržala samo u slučaju da izjednači ponudu ili ako daje više košarkašu nego konkurencija
18 komentar(a)
Nikola Peković, Foto: Beta/AP
Nikola Peković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.07.2013. 09:00h

Nikola Peković i Minesota nastavljaju zajedno, najavljuju američki mediji uz pojašnjenje da su "vukovi" spremili ponudu koju će crnogorski centar teško moći da odbije i koju zainteresovani klubovi teško mogu da nadmaše.

Naime, čelnici Minesote su Pekoviću ponudili novi četvorogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 12 miliona dolara po sezoni.

U Minesoti su još tokom sezone rekli da mi je ostanak Pekmena prioritet i da će uraditi sve da ga zadrže, a i sam košarkaš je više puta ponovio da želi da ostane.

Peković je ovog ljeta djelimično slobodan agent, a Minesota bi ga zadržala samo u slučaju da izjednači ponudu ili ako da više košarkašu nego konkurencija.

A, za jednu od dominantnijih „petica“ u NBA ligi su zainteresovani Portland i Atlanta, javljaju američki mediji.

Peković je prethodne sezone prosječno imao učinak od 16,3 poena i 8,8 skokova, ali njegov tim nije stigao do plej-ofa jer je bio desetkovan povredama. Prije svih, Rikija Rubija i Kevin Lava...

Vulvsi su nedavno dogovorili da u Mineapolis stigne vrsni šuter Kevin Martin iz Oklahome.

Bonus video: