Zvezda: Dejan Radonjić ima maksimalnu podršku

"Zvezda ima trenera, za neupućene ili nedovoljno obaviještene to je Dejan Radonjić, koji ima važeći ugovor i maksimalnu podršku i povjerenje kompletnog rukovodstva", kaže se u saopštenju
51 pregleda 3 komentar(a)
Dejan Radonjić i Igor Rakočević, Foto: Abaliga.com
Dejan Radonjić i Igor Rakočević, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 18.06.2013. 13:53h

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da trener Dejan Radonjić ima važeći ugovor, maksimalnu podršku i povjerenje kompletnog rukovodstva kluba.

"Zvezda ima trenera, za neupućene ili nedovoljno obaviještene to je Dejan Radonjić, koji ima važeći ugovor i maksimalnu podršku i povjerenje kompletnog rukovodstva. O tome ko će igrati u Zvezdi odlučuje isključivo stručni štab zajedno sa upravom", navodi se u saopštenju kluba.

Nekoliko beogradskih medija prenijelo je da bi ekipu sljedeće sezone mogao da vodi čuveni crnogorski trener Duško Ivanović, a iz Zvezde su mnogobrojna licitiranja o promjeni trenera i o mogućim pojačanjima u igračkom kadru ocijenili kao "potpuno neprovjerene i netačne informacije".

"Očigledno je da se te vijesti plasiraju kako bi se destabilizovao klub, ali svima onima koji na taj način pokušavaju da uruše ono što je Zvezda vrijedno gradila posljednje dvije godine možemo da poručimo da u tome neće uspjeti", piše u saopštenju.

Zvezda je od kraja sezone produžila ugovor sa američkim plejmejkerom Demarkusom Nelsonom i dovela slovenačkog beka Jaku Blažiča iz Olimpije.

Bonus video: