Nastavljena "rat" Brajanta i njegove majke na sudu

U međuvremenu se oglasila i aukcijska kuća Goldin, koja tvrdi da je gospođa Brajant prije pet godina pitala sina šta da radi sa stvarima koje su u njenoj kući
2 komentar(a)
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Kobe Brajant, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.05.2013. 21:01h

Kobi Brajant je nastavio borbu sa majkom, onu u sudnici.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa trenutno na bolovanju, na sudu dokazuje ko polaže pravo na odkeću i druge predmete iz njegovih mlađih dana, prenosi “Sport klub”.

Prema pisanju američki mediji, zvijezda "jezerdžija" tvrdi da ni u jednom trenutku nije odobrio majci da na aukciji proda dresove, pehare, šampionsko prstenje...

Na drugoj strani, majka Pamela tvrdi suprotno, odnosno da je to njenja svojina, a kao avans uoči aukcije dobila je i 450.000 dolara.

Brajant je sudu u Kamdenu predao pisanu izjavu u kojoj tvrdi da ona nije imala pravo da predmete ponudi na aukciji.

“Nikada nisam odobrio majci da može da prodaje moju ličnu imovinu, posebno na aukciji”, napisao je Brajant u izjavi, a zatim se dopunio na Tviteru.

“Kada daješ daješ, ali oni samo uzimaju, uzimaju i uzimaju. Jednom moraš i da podvučeš crtu”.

U međuvremenu se oglasila i aukcijska kuća Goldin, koja tvrdi da je gospođa Brajant prije pet godina pitala sina šta da radi sa stvarima koje su u njenoj kući.

Prema njima Brajanta ti predmeti uopšte nisu zanimali.

Zbog toga ih je odložila u jedno skladište na čuvanje.

Vlasnik kuće Kenet Goldin tvrdi da ne može da otkaže aukciju, jer je već dao 450.000 dolara i uložio dosta novca za reklame.

Na sve to komentar je imao i Brajantov advokat Mark Kembel.

“Lična imovina gospodina Brajanta nalazi se u posjedu osobe koja nema pravo na to. Očekujemo da problem riješimo u okviru pravnog sistema”, izjavio je Kembel.

Bonus video: