Radonjić: Moramo da pobijedimo Partizan

"Dueli protiv Partizana uvijek imaju specifičnu težinu. Rezultati u dosadašnjem dijelu su nas doveli do toga da moramo u svakoj narednoj utakmici da tražimo pobjed", rekao je Radonjić
64 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić i Igor Rakočević, Foto: Abaliga.com
Dejan Radonjić i Igor Rakočević, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 07.05.2013. 14:12h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da je predstojeća utakmica s Partizanom veoma važna za njegov tim koji zbog lošijih rezultata želi da pobjedom obezbijedi plasman u završnicu Super lige Srbije.

"Dueli protiv Partizana uvijek imaju specifičnu težinu. Rezultati u dosadašnjem dijelu takmičenja su nas doveli do toga da moramo u svakoj narednoj utakmici da tražimo pobjedu kako bismo obezbijedili plasman u završnicu takmičenja", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde sjutra u 21.00 u Hali "Pionir" igraju protiv Partizana utakmicu devetog kola Super lige Srbije.

Partizan je prvi na tabeli sa sedam pobjeda i jednim porazom, dok Zvezda zauzima treće mjesto s pet pobjeda i tri poraza. To će biti šesti duel beogradskih timova u ovoj sezoni, a Zvezda ima pobjedu više. Međutim, u posljednje dvije utakmice, u Superligi i u finalu Jadranske lige, pobijedili su "crno-bijeli".

"Partizan je bio bolji u prethodna dva meča. Imamo problema sa povređenim igračima, ali siguran sam da će svi koji izađu na teren dati sve od sebe da u ovakvim okolnostima pobijedimo Partizan", rekao je Radonjić.

Bonus video: