Meta Vorld Pis: Kolinse, dođi u Lejkerse

Kolins je prošle sedmice u intervjuu za „Sports Illustrated” otkrio da je gej, a mnogo se pričalo da li bi poslije tog priznanja bio prihvaćen u nekom od timova
73 pregleda 0 komentar(a)
Džejson Kolins, Foto: Beta/AP
Džejson Kolins, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.05.2013. 10:02h

Zvijezda LA Lejkersa Meta Vorld Pis poručio je 34-godišnjem Džejsonu Kolinsu, prvom američkom sportisti koji je otkrio da je gej, da bi ga želio za saigrača.

Kolins je prošle sedmice u intervjuu za „Sports Illustrated” otkrio da je gej, a mnogo se pričalo da li bi poslije tog priznanja bio prihvaćen u nekom od timova, pošto je trenutno bez kluba.

„Volio bih da ga vidim u svom timu”, rekao je Vorld Pis, koji je istakao da ne vidi zašto Kolins ne bi bio prihvaćen takav kakav je od strane drugih igrača.

Kolins je svojim priznanjem ispisao nove stranice istorije, a čovjek koji se nekada zvao Ron Artest ne vidi zašto se toliko buke podiglo oko toga.

„Svako zaslužuje da živi svoj život onako kako želi. Za mene, nije velika vijest da je neko otkrio da je gej. Zaista me to ne dotiče”.

„Mislim da je sve što on želi da radi u redu. To je jedinstvena stvar o ljudima, svi su različiti i mogu sami da biraju svoj put”, naglasio je Vorl Pis.

Kolins je tokom karijere nastupao za Nju Džersi od 2001. do 2008. godine, a zatim za Memfis, Minesotu, Atlantu, Boston i Vašington.

Bonus video: