Juniori se okupili na Cetinju, od 2. maja na turniru u Travniku

Muška juniorska selekcija Crne Gore okupila se danas na Cetinju, gdje će odraditi dva treninga, a danas putuje na međunarodni turnir koji se održava u Travniku.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2013. 20:04h

Muška juniorska selekcija Crne Gore okupila se danas na Cetinju, gdje će odraditi dva treninga, a sjutra putuje na međunarodni turnir koji se održava u Travniku.

Pored selekcije Bosna i Hercegovina, na turniru će igrati ekipe Spars (Sarajevo), Helios (Slovenija), Karpoš (Makedonija) i domaćin Travnik.

Selektor Dragan Radović je odlučio da u Travnik povede 13 igrača i to Marka Raičevića (Studentski centar), Petra Popovića (Lovćen), Vasa Milovića (Mornar), Nemanju Šekularca i Gligorija Rakočevića (Centar), Aleksandra Novosela, Aleksandra Dožića, Mihaila Radunovića i Vasilija Baćovića (Budućnost), Luku Savića (ABS Primorje), Nikolu Agramovića, Gorana Lončara (Sutjeska) i Ognjena Šćekića (Čačak).

U stručnom štabu su, pored Radovića, treneri Mirko Proroković i Vladan Radović, kao i fizioterapeut Saša Burić.

Reprezentacija Crne Gore će od 18. do 28. jula učestovati na Evropskom prvenstvu B divizije u Strumici (Makedonija), a tri prvoplasirane selekcije sa šampionata izboriće prolaz u elitu.