Urednik Telegrafa pogodio Vujoševića loptom, potom se izvinjavao

"Nemam opravdanja za ovaj gest i želim da se ovom prilikom izvinim Vujoševiću, Košarkaškom klubu Partizan i navijačima oba kluba", naveo je Jovanović.
79 pregleda 0 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: NLB LIGA
Duško Vujošević, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 03.04.2013. 20:38h

Urednik Telegrafa Aleksandar Jovanović večeras je, tokom “vječitog derbija” između Crvene zvezde i Partizana, pogodio loptom trenera Partizana Duška Vujoševića.

To se dogodilo u trenutku prekida meča u “Pioniru”, u 33. minutu, kada je došlo do koškanja igrača dva tima.

Poslije jednog faula, igrači su se sporečkali, ali je publika počela da u teren ubacuje razne predmete, tako da je utakmica prekinuta na trenutak.

Nekoliko navijača je sa svog mjesta uz teren je ušlo u igralište, a jovanović je loptom pogodio Vujoševića.

Situacija se smirila poslije oko pet minuta, a utakmica je nastavljena.

Jovanović se nakon incidenta izvinio zbog svog gesta..

On je kazao da je reagovao nepromišljeno pošto je došlo do incidenta u kojem su učestvovali igrači oba tima, odnosno pošto je počelo koškanje poslije faula Davisa Bertansa nad jednim igračem Zvezde.

"Loptu koja se našla u mojoj blizini bacio sam u pravcu igrača i tom prilikom pogodio trenera Partizana Dušana Vujoševića u rame. Nemam opravdanja za ovaj gest i želim da se ovom prilikom izvinim Vujoševiću, Košarkaškom klubu Partizan i navijačima oba kluba", naveo je Jovanović.

On je dodao da na utakmici nije bio ni kao novinar, ni kao urednik.

"Bio sam navijač, ali se nisam ponio kao navijač i priznajem svoju krivicu. Spreman sam da ovo izvinjenje ponovim i lično svima koji zaslužuju moje izvinjenje i svima koji su se zbog ovoga našli povrijeđeni", naveo je Jovanović.

Meč je inače završen pobjedom Partizana da 77:67.

Bonus video: