BALKANSKA LIGA

Mornar u Beogradu

Došlo je vrijeme da se ostvari i prvi trijumf na strani. Ali neće biti nimalo lako. Tim prije što je i prvi meč sa Beograđanima pokazao da se radi o ekipama sličnog mentaliteta
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2019. 22:08h

Dva uzastopna trijumfa košarkaša Mornara u fazi “Posljednja četiri” Balkanske lige pokazala su sav potencijal renovirane ekipe.

Došlo je vrijeme da se ostvari i prvi trijumf na strani. Ali neće biti nimalo lako. Tim prije što je i prvi meč sa Beograđanima pokazao da se radi o ekipama sličnog mentaliteta.

Poletna igra, nešto slabija odbrana, i oslanjanje na šut sa distance glavne su karakteristike oba rivala. Gostujuči sastav, ipak, vjeruje u pobjedu.

"Neću biti pretjerano skroman ako kažem da ćemo u Beogradu, na teškom gostovanju, pokušati da upišemo novu pobjedu. Tim prije, jer smo tokom vikenda savladali velikog rivala Sutjesku i sa puno optimizma iščekujemo meč. Rival je i u Baru pokazao šta su njegove najbolje strane. Opasni su u šutu sa distance i taj segment u njihovoj igri moramo neutralisati dobrom odbranom. Moramo odigrati meč sa manjim brojem poena nego što je slučaj bio u Baru", rekao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Meč u “Šumicama“ počinje u 18 sati, a sudiće Tonči Anzulović, Tomislav Vovk i Nikola Perlić (Hrvatska).