Teodo domaćin Levskom

Porazom prije dva kola od Galil Gilboe, Tivćani su izgubili sve šanse za plasman na završni turnir, pa meč nema rezultatski značaj
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2013. 11:26h

Večerašnjom utakmicom pred svojim navijačima protiv Levskog, u fazi “Prvih šest”, košarkaši Teoda stavljaju tačku na ovosezonski nastup u Balkanskoj ligi.

Porazom prije dva kola od Galil Gilboe, Tivćani su izgubili sve šanse za plasman na završni turnir, pa meč nema rezultatski značaj. Međutim, žele da protiv favorizovanih Bugara ostvare trijumf i na najljepši način zaokruže premijerni nastup u ovom takmičenju.

"Sigurno je da će biti teško, jer je Levski glavni kandidat za osvajanje Balkanske lige, ali mi ćemo učiniti sve da pobjedom završimo ovogodišnji nastup. Imali smo velikih problema sa povredama u prethodnim utakmicama. Siniša Tepavčević neće igrati zbog povrede na pretprošloj utakmici. Marko Mijović je bio bolestan desetak dana i stalno je na infuziji, a zdravstvenih problema imao je i Ivan Fatić, dok je Matija Lučić i dalje povrijeđen, ali će biti u timu", ističe Slobodan Savović, trener Teoda.

Iako su Bugari ubjedljivo prvi na tabeli, strateg Tivćana se, ipak, nada povoljnom ishodu.

"Levski jeste favorit, ali smo u Sofiji poraženi bukvalno u posljednjim sekundama. To nam daje nadu na optimizam kao i činjenica da igramo pred našim navijačima, koji će nas, u to sam siguran, nositi tokom čitave utakmice. Sada nam je prioritet domaća liga, ali hoćemo pobjedom da završimo Balkansku ligu u kojoj smo, ipak, napravili sjajan rezultat plasmanom među šest najboljih - zaključio je Savović.

Duel u dvorani “Župa” počinje u 18 sati, a pravdu će dijeliti arbitri iz Bosne i Hercegovine Petar Obradović, Dragan Kralj i Ivan Milićević.

Bonus video: