Radonjić: Prezadovoljan sam sezonom

"Ne da sam zadovoljan, već sam prezadovoljan sezonom, jer smo ostvarili mnogo više od noga što smo dogovarali ljetos pred početak sezone", istakao strateg Podgoričana
1 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Ažurirano: 23.03.2013. 23:33h

Pobjedom nad Olimpijom, Budućnost Voli je okončala nastup u ABA ligi ove sezone.

Osvojeno je peto mjesto, što donosi plasman u Evrokup naredne sezone.

“Srećan sam zbog pobjede i zadovoljan sam što smo sezonu okončali trijumfom nad evroligašem. Bili smo bez koncentracije u prvom poluvremenu, pa otuda ni odbrana nije bila na zadovoljavajućem nivou. Međutim, napad nas je služio, dali smo 50 poena, ali smo i očekivali reakciju Olimpije. Stali su u zonu na koju se mi nismo snašli, ali smo u finišu našli rješenje i stigli smo do pobjede. Ne da sam zadovoljan, već sam prezadovoljan sezonom, jer smo ostvarili mnogo više od noga što smo dogovarali ljetos pred početak priprema. Hvala navijačima, a čestitam igračima, saradnicima u stručnom štabu i svima u klubu”, istakao je Dejan Radonjić, trener “plavih”.

Sašo Filipovski, njegov kolega na klupi Ljubljančana, čestitao je Budućnost Voliju na pobjedi, a potom dodao:

“Imali smo problema sa agresivnom i čvrstom igrom Budućnosti u prvom poluvremenu. U drugom smo stali u zonu i napravili preokret, a znali smo da Popović ulazi zbog šuta. Pogodio je po dva puta na zonu i čovjeka. U završnici smo igrali individualno, lopta nije bila kod onih koji bi trebalo da kreiraju napad, pa je Budućnost došla do pobjede”, naglasio je Filipovski.

Bonus video: