Danilović ponovo izabran za predsjednika KK Partizan

Skupštini se odazvao veliki broj članova, sjednici je prisustvovalo ukupno 26 članova, a sve odluke su donijete jednoglasno
65 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Danilović, Foto: Novosti.rs
Predrag Danilović, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 18.03.2013. 19:22h

Predrag Danilović je ponovo izabran za predsjednik Košarkaškog kluba Partizan, na izbornoj skupštini koja je održana danas.

Na osnovu člana 34. novog statuta kluba iz Humske, izabrani su i potpredsjednici kluba Živomir Novaković i Andreja Mladenović.

Osim predsjednika kluba, potpredsjednici, Upravni i Nadzorni odbor, Skupština Partizan u svom sastavu ima 31 člana, bivše sportiste, trenere i zaposlene, sadašnje sportiste i sportske stručnjake, društvene sportske radnike i predstavnike navijača.

Skupštini se odazvao veliki broj članova, sjednici je prisustvovalo ukupno 26 članova, a sve odluke su donijete jednoglasno.

Izbornoj skupštini je prethodio sastanak Upravnog odbora koji je razmatrao materijale za Skupštinu i predložio nekoliko zaključaka - izvještaj o radu za period od 2009. do 2012. godine, izvještaj Nadzornog odbora, završni račun i utvrdio prijedloge za kadrovska pitanja.

Bonus video: