Radonjić: Zadovoljni smo postignutim

"Prije početka sezone smo napravili koncept, a smanjeni budžet nam je omogućio da mirnije igramo sezonu", objasnio strateg "plavih"
5 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Luka Zeković
Dejan Radonjić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.03.2013. 22:11h

Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija, čestitao je Crvenoj zvezdi na pobjedi i naglasio da njegov tim nije imao dogovoljno koncentracije da se suprotstavi domaćinu.

“Od samog početka nismo igrali sa dovoljno energije, to nije bilo dovoljno da bi se u ovom trenutku dobila Zvezda. Uspijevali smo na momente da se vratimo u igru, ali su “crveno-bijeli” dodavali gas i ponovo odmicali. Prije početka sezone smo napravili koncept, a smanjeni budžet nam je omogućio da mirnije igramo sezonu. U ovom trenutku smo među šest, možemo da budemo i peti, to je mnogo bolje nego što smo planirali. Zadovoljstvo je bilo biti u rangu ekipa koje se bore za “fajnl-for”. Izuzetno smo zadovoljni postignutim, pokušaćemo da pobjedom u posljednjem meču na kraju budemo peti", objasnio je Radonjić.

Sa druge strane, njegov kolega Vlada Vukoičić bio je zadovoljan podatakom da je njegov tim I teoretski osigurao poziciju broj dva.

“Prisutna je mala doza razočaranja zbog poraza u Širokom, ali poslije svega kroz šta smo prošli u Evropi i regionalnoj ligi, nemamo razloga da budemo nezadovoljni. Dvije utakmice na “fajnl-foru” će da budu odlučujuće. To je dobar rezultat. Tokom sezone smo pokazali da možemo sa svima i protiv svih, osim sa Igokeom. Ovo nije bila lijepa utakmica, jer je pobjeda bila prvi cilj. Prevelika važnost uticala je da ne počnemo dobro. Krenuli smo sa promašajima sa bacanja, grč i tenzija su bili primjetni. Energijom u odbrani smo ih zadržali na prihvatljivom broju poena, što nam je dalo kredit da u napadu pravimo greške”, rekao je Vukoičić.

Bonus video: