Spasojević: Ne odustajemo od Evrolige

Igokea u nedjelju igra protiv Krke meč pretposljednjeg kola i ako pobijedi, obezbijediće prvo mjesto u ligaškom dijelu takmičenja i Evroligu
0 komentar(a)
Igokea, Foto: Novosti.rs
Igokea, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 15.03.2013. 19:52h

Predsjednik Igokee Boris Spasojević rekao je agenciji Beta da taj klub neće odustati od Evrolige ako uslov za to bude samo tehnički i spreman je da igra i u drugom gradu, ako njegova hala u Laktašima ne bude adaptirana na vrijeme.

“Vidjeli smo sporazum ABA lige i Evrolige i kako smo razumjeli, Igokea će igrati Evroligu ako bude prva i ako proširi halu na 5.000 mjesta. Mi ćemo angažovati relevantne firme da proširimo kapacitet i vjerujem da će se to završiti na vrijeme”, rekao je Spasojević.

Predsjednik lidera regionalnog karavana kazao je da još nije jasno koji je rok za dogradnju, ali vjeruje da će to biti stvar dogovora.

“Nejasno je do kada je rok. Tamo se pominje 10. jun, ali pominje se i neki kraći rok. Mislimo da sve to može da se dogovori sa čelnicima. Ako ne bude moglo, imamo drugu opciju, prijavićemo drugu dvoranu. Vidjećemo da li može Borik (Banja Luka), a javili su nam se i iz Sarajeva i gradonačelnik Zenice. Javljaju se oni i koje nismo pitali, tako da neće tu biti problema. Igokea ne odstupa od Evrolige ako to bude samo tehničko pitanje”, rekao je Spasojević.

Predsjednik kluba je rekao i da je Upravni odbor zvanično odlučio da bude domaćin završnog turnira.

"Jeste, od 25. do 27. aprila ćemo biti domaćini fajnl-fora. Sljedeće nedjelje nam dolaze čelnici ABA lige, pa ćemo ugovoriti detalje”, rekao je Spasojević.

Igokea u nedjelju igra protiv Krke meč pretposljednjeg kola i ako pobijedi, obezbijediće prvo mjesto u ligaškom dijelu takmičenja i Evroligu.

Bonus video: