Radonjić: Napravili smo veliki rezultat

"Ovaj meč je pokazao da postoje razlike između dva tima. Pokušali smo da odigramo maksimalno, iako nas za dva dana očekuje veoma važan meč sa Crvenom zvezdom u ABA ligi", objasnio strateg "plavih"
6 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Dejan Radonjić, Foto: Beta
Ažurirano: 13.03.2013. 21:03h

Budućnost Voli je kao i prošle sezone zaustavljena u četvrtfinalu Evrokupa.

Prije godinu dana, Valensija je bila nepremostiva prepreka za Podgoričane, a sada je to uradila i Lokomotiva Kuban.

Međutim, i pored toga razloga za nezadovoljstvo u taboru “plavih” nema, naprotiv!

"Čestitke domaćinu na pobjedi i igri koju je pružio, kao i za prolaz u polufinale. Želim im da ostvare ambicije. Ovaj meč je pokazao da postoje razlike između dva tima. Pokušali smo da odigramo maksimalno, iako nas za dva dana očekuje veoma važan meč sa Crvenom zvezdom u ABA ligi. Odmah u prvoj četvrtini Lokomotiva je stekla prednost i održavala je do kraja, bez obzira na naše pokušaje u drugoj četvrtini da koliko-toliko budemo u igri. Napravili smo izuzetan rezultat i možda se kroz mečeve sa Lokomotivom vidjelo šta smo postigli i dokle smo stigli. Napravili smo veliki rezultat", rekao je nakon meča Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija.

Rusi su i revanš odigrali maksimalno angažovano, što jasno pokazuje da su respektovali Budućnost Voli.

To je istakao i centralna figura meča, Litvanac Simas Jasaitis.

“Početak utakmice bio je tvrd, kao što je to bilo i u Crnoj Gori prošle nedjelje. Poslije toga smo počeli da ispravljamo greške i poboljšali smo igru u napadu. Oni nisu imali namjeru da naš život učine lakšim i nismo mogli da se opustimo ni minut. Bili smo dosta bolji u skoku u napadu, kao i ostalim segmentima igre i to je odlučilo pobjednika. Pobijedili smo u seriji, i to je sjajno”, objasnio je Jasaitis.

Bonus video: