Bilić: Fajnl-for u Laktašima; Igokea demantuje

"Ja znam samo jedno, a to je da sam dobio papir da će se fajnl-for održati u Laktašima", rekao je Bilić agenciji Beta
1 komentar(a)
Josip Bilić, Foto: Novosti.rs
Josip Bilić, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 13.03.2013. 11:22h

Završni turnir Jadranske lige u košarci održaće se u Laktašima, rekao je komesar za takmičenje Josip Bilić, dok je generalni menadžer Roman Lisac kazao da još ništa nije odlučeno.

"Ja znam samo jedno, a to je da sam dobio papir da će se fajnl-for održati u Laktašima. Predsjednik Radovan Lorbek je to predložio bordu, bord je prihvatio, i to je to", rekao je Bilić agenciji Beta.

Ipak, Lisac je kazao da se i dalje ništa ne zna.

"Ništa još nije odlučeno, do kraja nedjelje će se znati sigurno. Telefon mi svaki dan zvoni po 1.000 puta, svi pitaju isto", kazao je Lisac.

On je rekao da je informacija da su Laktaši dobili domaćinstvo "apsolutno netačna" i istakao da bi najviše volio da Beograd bude domaćin fajnl-fora, ali da ne zna da li će tako i biti.

"Apsolutno sam za Beograd, to bi bilo najlepše, ali kako će biti na kraju, ne znam", rekao je Lisac.

Nakon svega, oglasila se i Igokea i demantovala da će da organizuje turnir.

"Ništa zvanično još nismo dobili, ne mogu da komentarišem kad nismo dobili potvrdu. Sve što znam, pročitao sam u medijima", rekao je predsjednik kluba Boris Spasojević.

On je istakao da Igokei nije potrebno da organizuje fajnl-for, s obzirom na to da će najvjerovatnije prvim mjestom u regularnom dijelu takmičenja obezbijediti direktan plasman u Evroligu.

"Zašto bismo bili domaćini? Ako pobijedimo Krku, obezbijedićemo prvo mjesto i plasman u Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari", istakao je Spasojević.

Završni turnir Jadranske lige igraće se od 25. do 27. aprila.

Bonus video: