Mornar dočekuje Kožuv

Rezultatski ne pretjerano značajna utakmica, ali dobra za sticanje iskustva i podizanje morala kod igrača. Takav će i biti pristup izabranika Mihaila Pavićevića
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2013. 11:46h

Poslije trijumfa u prošlom kolu Balkanske lige u fazi “Posljednja četiri”, pred košarkašima Mornara je nova domaća epizoda, u goste im stiže Kožuv.

Rezultatski ne pretjerano značajna utakmica, ali dobra za sticanje iskustva i podizanje morala kod igrača. Takav će i biti pristup izabranika Mihaila Pavićevića.

Važno je nastaviti dobru seriju, dodatno uigrati ekipu i ostvariti trijumf pred domaćim navijačima. Recept se zna, rival sada ne može biti nepoznanica, a zalaganje nijednog momenta ne smije biti upitno...

" Moramo biti koncentrisani od samog starta i već nakon prvog perioda gostima dati do znanja da smo kvalitetniji tim. I prethodni meč je pokazao da možemo mnogo više nego što sadašnji bilans u Balkanskoj ligi to pokazuje. Uvjeren sam da će ekipa dobro odraditi predstojeći duel, jer su vidljivi pomaci u našoj igri. Nećemo se opustiti nijednog trenutka. To je recept za uspjeh", istakao je trener Barana.

Meč u dvorani “Topolica“ igra se danas od 18 sati, a ulaz je, i ovog puta, slobodan.

Bonus video: