Finalni turnir ABA lige u Beogradu?

"Jedini moj zahtjev bio je da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je dio standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije", kaže Đilas
0 komentar(a)
ABA liga, Foto: Www.abaliga.com
ABA liga, Foto: Www.abaliga.com
Ažurirano: 12.03.2013. 11:44h

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas potvrdio je danas da je poslije sastanka sa prvim čovekom Jadranske lige Romanom Liscem prihvatio da se finalni turnir regionalnog takmičenja održi u glavnom gradu Srbije.

"Obavijestio sam gospodina Lisca da mi kao grad ne možemo da platimo 100.000 eura, koliko domaćiin plaća Jadranskoj ligi, ali da smo spremni da obezbijedimo besplatno korišćenje Arene ili Pionira, u zavisnosti od toga za koju se od ove dvije hale organizator odluči. Jedini moj zahtjev bio je da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je dio standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije. Razgovarali smo i o problemu bezbjednosti, s obzirom na dešavanja na finalu Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i uputio sam gospodina Lisca da to pitanje riješi u dogovoru sa nadležnim državnim organima", kaže se u Đilasovoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Finalni turnir Jadranske lige održaće se od 25. do 27. aprila.

Bonus video: