Skoplje domaćin fajnl-fora ABA lige?

Još postoji i šansa da Beograd treći put ugosti najbolje timove regionalnog karavana, dok su iz trke ispali Laktaši, Kragujevac i Niš
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2013. 22:33h

Čelnici ABA lige uskoro će objaviti ko će ugostiti najbolje četiri regionalne ekipe na završnom turniru od 25. do 27. aprila, a najozbiljniji kandidat je Skoplje, prenose “Novosti”.

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac boravi u prijestonici Makedonije, sa velikim izgledima da postigne dogovor o domaćinu finalne bitke za šampionski prsten i plasman u Evroligu.

Još postoji i šansa da Beograd treći put ugosti najbolje timove regionalnog karavana, dok su iz trke ispali Laktaši, Kragujevac i Niš.

Glavni grad Srbije bio bi logičan izbor za domaćina fajnl-fora, imajući u vidu da su na korak od plasmana Crvena zvezda, Partizan i Radnički, ali postoji bezbjednosni rizik od incidenata viđenih tokom završnice Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu.

Osim toga, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas saopštio je Liscu da budžetom nisu predviđena sredstva za organizaciju finalnog turnira ABA lige.

Problem je i koncert grupe Ramštajn (28. april) u "Kombank areni", što znači da je dvorana zakupljena bar dan ranije.

Prema propozicijama, ABA može da promijeni termin fajnal-fora za dan, dva unaprijed.

Bonus video: