Teodo gost Galil Gilboe

"Nadam se da možemo odigrati dobro i da možemo da napravimo iznenađenje", rekao je Slobodan Savović, trener Teoda
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.02.2013. 12:13h

Košarkaši Teoda su na startu faze “Prvih šest” poraženi pred svojim navijačima od Kumanova (79:95), pa danas protiv Galil Gilboe moraju da jure pobjedu kako bi ostali u trci za plasman na završni turnir. Tivćani su u Izrael otputovali bez iskusnog krila Siniše Tepavčevića, koji se povrijedio na polufinalnom meču Kupa Crne Gore protiv Budućnost Volija. I pored tog hendikepa, optimizam ne napušta tabor Teoda.

"Galil Gilboa je jaka ekipa, koja nam je rival za plasman na završni turnir. Imaćemo težak zadatak, jer oni igraju dobro na svom terenu, a hendikep za nas će biti neigranje Tepavčevića. Nadam se da možemo odigrati dobro i da možemo da napravimo iznenađenje. Ključ utakmice je da iskoristimo visinsku prednost, kao i da zaustavimo njihovu brzu igru. Dobre su atlete, dobro trče, imaju nekoliko dobrih šutera. Međutim, uvjeren sam da imamo igrače sposobne da zaustave njihove najbolje košarkaše. Dobra igra protiv Budućnost Volija u polufinalu Kupa Crne Gore, i pored poraza, ulila je samopouzdanje ekipi. Pokazali smo da možemo da se nosimo i sa jačima od sebe i tu činjenicu ćemo pokušati da iskoristimo protiv Izraelaca", istakao je Slobodan Savović, trener Teoda.

Utakmica u dvorani “Gan Ner” igra se od 18.40 sati, a pravdu će dijeliti Jorgos Tanacis (Grčka), David Romano (Izraela) i Jorgos Pursanidis (Grčka).

Bonus video: