Radonjić: Budiveljnik iskoristio sve što mu je pruženo

"Dobre stvari koje smo radili u prvom poluvremenu, u nastavku smo to isto radili sa greškama", objasnio trener Podgoričana
7 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Luka Zeković
Dejan Radonjić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.01.2013. 22:16h

Propustila je Budućnost Voli šansu da drugi put za sedam dana savlada Budiveljnik i eliminiše ga iz trke za plasman među osam najboljih.

"Imali smo potpunu kontrolu igre 28 minuta, a onda smo pali. Dobre stvari koje smo radili u prvom poluvremenu, u nastavku smo to isto radili sa greškama. Promašili smo zicere, imali lošu selekciju šuta i uz sve to smo pravili greške. Uradili smo ono što je bilo potrebno da dobijemo Budiveljnik, ali su i oni uradili neke druge stvari o kojima neću da pričam. Opet smo bili bolji od njih, ali nismo dobili. Oni su iskoristili sve što im je bilo pruženo”, rekao je nakon meča vidno razočaran Dejan Radonjić.

Sa druge strane, Ainar Bagatskis je blistao od zadovoljstva. Radovao se pobjedi više nego sami igrači.

"Veoma čvrsta utakmica, jedna od najtežih ove sezone. Ostvarili smo veliku pobjedu, moji igrači su smogli snage i želje da osvoje dva boda. Odigrali smo užasnu prvu četvrtinu u kojoj nismo ispoštovali ništa od onoga što smo se dogovorili. Loše smo počeli, ali smo na kraju imali povoljan rezultat. Budućnost ima dobru ekipu, igraju agresivno, imaju dobrog trenera koji ih dobro i iskusno vodi. Sada je 1-1, oni su imali sreće u Kijevu, a sada je ona bila na našoj strani”, istakao je strateg Kijevljana.

Bonus video: