Mornar u Makedoniji

Najveći problem Baranima predstavljaće činjenice da o svom rivalu vrlo malo znaju. Trener Mornara Mihailo Pavićević biće u prilici da odgleda samo jedan trening rivala
1 komentar(a)
KK Budućnost - KK Mornar, Foto: Anto Baković
KK Budućnost - KK Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 29.01.2013. 10:13h

Na krilima vrlo važnog trijumfa nad Teodom u derbi susretu Erste lige, košarkaši Mornara otputovali su u Makedoniju na duel prvom rivalu u novoj grupi borbe za opstanak u Balkanskoj ligi.

Najveći problem Baranima predstavljaće činjenice da o svom rivalu vrlo malo znaju. Naime, trener Mornara Mihailo Pavićević do početka duela sa Makedoncima biće u prilici da odgleda samo jedan trening ekipe kojoj gostuju.

"Nismo uspjeli da sagledamo sve segmente igre našeg protivnika u večerašnjem duelu. I to nam može predstavljati najveći problem u meču u kojem ćemo pokušati da ostvarimo trijumf. Pauzu u šampionatu dobro smo iskoristili da se što bolje pripremimo za iskušenja koja nas čekaju. I čini mi se da smo odradili dobar posao jer smo na gostujućem terenu u Tivtu ostvarili trijumf koji je najavio bolje dane. U odnosu na neke ranije mečeve u balkanskoj ligi, bićemo jači i za iskusnog Slobodana Tošića, koji nas je pojačao u ovom prelaznom roku. Vujerujem da možemo ostvariti trijumf u meču sa Makedoncima", poručio je Pavićević.

Duel u dvorani “26. april” igra se od 19 sati, a pravdu će dijeliti Dragan Nešković (Srbija), Jorgos Tanacis (Grčka) i Miodrag Ličina (Srbija).

Bonus video: