Radonjić: Dobro je što smo slavili u gostima, ali još ništa nismo uradili

"Odigrali smo jako dobro i pametno, bili smo hrabri i savladali smo veoma kvalitetnog suparnika", rekao je Radonjić
70 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Dejan Radonjić, Foto: Denis Dukovski
Ažurirano: 24.01.2013. 01:50h

Trener Budućnost Volija Dejan Radonjić je bio veo zadovoljan nakon pobjede protiv u Kijevu Budiveljnika u Evrokupu (79:75), koja otvara vrata četvrtfinala ovog takmičenja.

“Odigrali smo odličan meč i uspjeli da savladamo Budiveljnik, koji je imao veliku prednost domaćeg terena. U prvom poluvremenu nismo napravili veću razliku, iako je to po dešavanja na terenu bilo realno”, rekao je Radonjić za „Vijesti”.

Strateg Podgoričana je istakao da je “Budiveljnik je odlično odigrao treću četvrtinu i napravio preokret”, ali da se njegova ekipa nije predavala”.

“Odigrali smo jako dobro i pametno, bili smo hrabri i savladali smo veoma kvalitetnog suparnika. Dobro je što smo slavili u gostima, ali još ništa nismo uradili. Prioritet nam je da budemo zdravi, da nas prođu povrede i prehlade, a sada razmišljamo samo kako da se spremimo za meč protiv Krke u subotu. Opterećeni smo umorom i putovanjima, ali se nadam da se to neće osjetiti", zaključio je Radonjić.

Trener Budiveljnika, Letonac Ajnars Bagatskis, bio je razočaran.

“Nismo igrali pametnu košarku. U prvom poluvremenu kao da smo zaboravili ono što smo spremali, a onda smo u posljednjoj četvrtini ispustili prednost koju smo stekli sa 10 dobrih minuta. Žurili smo, nismo bili disciplinovani, nasijedali smo na njihove provokacije. Od ovog poraza nećemo praviti tragediju, jer još imamo dobre šanse. Pokušaćemo da izvučemo pouke iz ovoga”, istakao je Bagatskis.

Bonus video: